Wij zijn overweldigd door al jullie bestellingen. | Wij verzenden één keer per week. | Bestel je voor dinsdag 12.00 uur? | Op woensdag verlaten de brownies de bakkerij!

De magische smaken

Denise’s Brownies is echt een droom die werkelijkheid is geworden. De smaken die ik heb gekozen, zijn voor mij ook heel persoonlijk. Eelke smaak heeft een speciale betekenis. En ik wil dat jij dat ook ervaart. Bij iedere hap, wil je een nieuwe hap. Wedden?

The OG

Hier is het allemaal mee begonnen… De basis van mijn magische brownies, en tegelijkertijd nog steeds een van mijn favorieten. De basis, geen poespas. Een crunchy bovenkant en een heerlijke smeuïge binnenkant, met een volle chocoladesmaak. Perfect voor elke brownieholic!

Chai Blondie

Mijn vader is Surinaams Hindoestaans, hij komt uit India. Hier wordt Chai dagelijks gedronken. Een gedeelte van mijn roots liggen in India, ik hou van de Indiase authentieke kruiden. Met deze heerlijke Chai blondie gemaakt met kardemom, kaneel en gember wil ik jullie meenemen naar mijn roots, waar ik onwijs trots op ben.

Logan & Lily’s

Logan 3 jaar en Lily 2 jaar, voor altijd mijn baby’s. Zij bezorgde mij mijn eerste paniekmoment in het ondernemen. Bij mijn allereerste bestellingen draaide deze draken de oven naar 220 graden. Oeps!  Ik kon helemaal opnieuw beginnen, vol in de stress. Maar het is goedgekomen. Logan is zacht en lief, als een marshmallow. En Lily is The Sparkle to my life, de mooie gekleurde sprinkels. Deze brownie is niet alleen fantastisch om te zien maar ook echt een feestje in je mond.

Caramel Sea Salt

Zoet en zout de perfecte combinatie als je het mij vraagt, zeker als brownie. De karamel wordt geneutraliseerd door het zout, het zout maakt de karamel zachter en het geeft een extra touch. Tijdens mijn bak avontuur ben ik iemand tegengekomen, inmiddels mijn beste vriend. Brownies eten deed hij niet, totdat hij de Caramel Sea Salt proefde. Hij was verkocht.

Heavenly Hazel

Wanneer ik een kopje koffie drink met mijn moeder dan kies ik voor een Heavenly Hazel. Familie, liefde en warmte is voor mij heel belangrijk en dat heeft deze brownie ook in zich. Daarom ook de naam ‘Heavenly Hazel’. Het doet me denken aan dat fijne koffiemoment.

Keanu’s Coconut Dream

Keanu is mijn oudste zoon, hij is 13 jaar houdt van voetbal, familie en natuurlijk brownies (van wie zou hij dat nou hebben?). Tijdens het proces om Denise’s Brownies op te zetten is hij mijn steun en toeverlaat geweest. Keanu houdt van chocolade en cocos en zo is Keanu’s Coconut Dream tot stand gekomen. Zijn lievelings brownie.

It’s more than a brownie, it’s my story

Voor bedrijven

 

Wil je zakelijk bestellen?

Er zijn zakelijk gezien verschillende mogelijkheden. Denk aan een uniek cadeau voor het personeel, gepersonaliseerde relatiegeschenken voor zakenrelaties of de verkoop van onze brownies bij jouw verkooppunt. Wij denken natuurlijk graag mee en bespreken de mogelijkheden!

De Bakkerij

Ik begon thuis, in mijn eigen keuken. Ik weet het nog goed. Maximaal 24 brownies tegelijkertijd. De stap naar een échte bakkerij was er een die ik nooit had durven dromen. Samen zijn wij er verantwoordelijk voor dat elke brownie op ambachtelijke wijze bereidt en gebakken wordt. Om ze vervolgens met zorg (en natuurlijk voedselveilig) in te pakken, zodat ze zo snel mogelijk en vers naar jullie toe gezonden kan worden. Alles om jullie deze unieke smaakbeleving te laten ervaren.