Wij zijn overweldigd door al jullie bestellingen. | Wij verzenden één keer per week. | Bestel je voor dinsdag 12.00 uur? | Op woensdag verlaten de brownies de bakkerij!

Over Denise’s brownies

Al van jongs af aan was ik gek op sprookjes. Waarom? Omdat in sprookjes alles mogelijk is. Dit is ook hoe ik het leven zie. Er zijn oneindig veel mogelijkheden, als je er maar voor gaat! Focus, doorzettingsvermogen en het geloof in jouw sprookje. Waar een wil is, is een weg. Ook als het niet altijd vanzelf gaat.

Mijn sprookje

Denise’s Brownies, is werkelijkheid geworden. Laatst werd mij de vraag gesteld: ‘Denise wat wilde je vroeger worden?’ Mijn antwoord was Advocaat of het runnen van een nostalgisch bakkerijtje. Ik heb een grote liefde voor eten, warmte en gezelligheid. Koken en bakken is écht mijn passie. Mijn leven liep anders en ik heb diverse mooie managementfuncties gehad binnen bedrijven. Een goed leven. Maar deze vraag heeft me wel aan het denken gezet. De dag erna stond ik op en ik had mijn antwoord. Ik wilde bakken. Bronwnies! En niet zomaar brownies, maar brownies met een beetje magie.

Een vleugje magie

Ik had nog geen idee hoe, maar ik ging ervoor. Ik maakte een story op Instagram en de bestellingen druppelde binnen. Toch had ik nog niet het ultieme brownie recept. Ik ben, thuis in mijn keuken, uren bezig geweest met testen. Testen, testen en nog eens testen tot ik de perfecte brownie had gemaakt. Een brownie die met zoveel liefde en passie is gemaakt dat de smaak bijna magisch is. Elke Brownie heeft de crunchy buitenkant én de overheerlijke smeuïge binnenkant. Ik geloof erin dat eten mensen met elkaar verbindt en juist daarom wil ik met iedereen mijn passie, mijn “magische brownies”, delen.

Mijn grootste fans

Mijn grootste fans zijn Keanu, Logan & Lily. Mijn 3 kinderen zijn mijn grootste motivatie en de allermooiste taak in het leven is het moederschap. Ook in sprookjes gaat het niet altijd over rozen, en de combinatie van ondernemer en moeder zijn, is niet altijd makkelijk geweest. Maar dit was juist mijn drijfveer. Ze zijn er vanaf het begin bij geweest, bij afspraken, tijdens het bakken en als proefpanel.

In mijn kracht

Denise’s Brownies heeft mij als mens in mijn kracht gezet. Ik houd van het ondernemen, ik heb een grote passie voor eten én ik voel me bevoorrecht dat ik elke dag op sta en gelukkig ben met wat ik doe. Mijn liefde en passie voor brownies delen met iedereen. Voor iedereen kan een sprookje werkelijkheid worden het enige wat je nodig hebt, is een beetje magie en geloof in jezelf.