Wij zijn overweldigd door al jullie bestellingen. | Wij verzenden één keer per week. | Bestel je voor dinsdag 12.00 uur? | Op woensdag verlaten de brownies de bakkerij!

Samenwerken

Het bakken van brownies is mijn passie. En deze passie en de bijbehorende smaakbeleving deel ik graag met zoveel mogelijk mensen. Ik wil niet alleen particulieren een magisch moment bezorgen, maar zoek ik ook de verbinding met zakelijke partijen. Want samenwerken, is de sleutel tot succes.

Er zijn zakelijk gezien verschillende mogelijkheden. Denk aan een uniek cadeau voor het personeel, gepersonaliseerde relatiegeschenken voor zakenrelaties of de verkoop van onze brownies bij jouw verkooppunt. Wij denken natuurlijk graag mee en bespreken de mogelijkheden!

Zakelijk bestellen

Wij willen het onze zakelijke afnemers natuurlijk zo makkelijk mogelijk maken. Daarom is het mogelijk om als bedrijf een eigen account aan te maken op onze website, dit maakt bestellen nog sneller en gebruiksvriendelijker. De betaling vindt achteraf plaats, middels een factuur.

Liever eerst een offerte ontvangen?

Ga je voor het eerst een grotere order bestellen? Dan vragen wij je om eerst een offerte aan te vragen. De rest regelen wij! Wil je jouw boxen personaliseren? Zet dit dan in het opmerkingenveld. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken!

14 + 6 =

Onze brownies verkopen?

Wij hebben de eer om al bij een aantal fantastische leveranciers brownies te mogen leveren. Zij maken hun gasten blij met onze brownies. Hoe bijzonder is dat? 
Zie jij ook een mogelijkheid om onze brownies te verkopen? Dan komen we natuurlijk graag in contact. Je kunt mij telefonisch bereiken via 06-21826404 of mail naar info@denisesbrownies.nl